Net zoals je je huis opruimt, kun je dat ook met je lichaam doen. Door gezond te bewegen verbrand je overtollige energie (vetten en koolhydraten) en door gezonde voedingskeuzes te maken, komt er weinig overtollige ballast (ongezonde energie kostende voeding) het lichaam binnen. Kortom, jouw lijf, jouw huis gaat je minder energie kosten, waardoor jij meer energie overhoud om beter en energieker in je vel te komen.

April en mei staan in het bootcampbos in het teken van “energiek de zomer in”. In sportief groepsverband gaan we actief van start met rijstvasten (een vorm van intermittend fasting). Want fit en slank worden door bewegen gaat nog beter als je ook lekker, goed en verantwoord eet. En daar willen wij jou graag met rijstvasten bij ondersteunen. Het is een 18-daagse kuur, die volledig begeleid wordt door Kim, een ervaren rijstvasten coach. Door deze kuur nu in groepsverband te doen, leer je van elkaar en kun je elkaar motiveren en scherp houden.
Wat de rijstvasten kuur inhoud en hoe dit gedaan wordt, kun je uitgebreid bekijken bij deze link.

EXTRA
Naast de kuur bieden wij jou 2 workshops aan (zie programma hieronder). Tijdens deze workshops zal Kim van foodyourlife.nl jou inzicht geven in het rijstvastenproces en je inspireren met gezonde verantwoorde voeding. Het is namelijk naast een reset van je lichaam, ook een bewustwordingsproces dat jouw lichaam en geest in een betere verbrandingsstand gaat zetten. Een stand waarbij je extra gewicht verliest, jezelf fitter, positiever en energieker gaat voelen! En je hier ook na afloop op jouw manier mee verder kunt.

Wat kun je verwachten t.a.v. deelname aan het rijstvastenprogramma?


27 maart 19.30 – 21.30
Workshop “Eet de kleuren van de regenboog” en informatie rijstvasten

5 april – 22 april
Gezamenlijk rijstvasten

22 april – 13 mei
Hoe nu verder? Wekelijkse ontbijt, lunch en diner recepten

22 mei
Workshop “Gezonde tussendoortjes, energybars en RAW-taart” en evaluatie

Meer lezen over het event?

Waarom deelname vanuit de bootcamp trainingen in combinatie met rijstvasten?

  • Omdat gezond en uitdagend bewegen ook hoort bij het doel “fitter worden”.
  • Door ondersteuning vanuit een sportieve groep, is het makkelijker om je nieuwe voedingsgedrag en gevoel ook doeltreffend te laten blijven.
  • Je kunt deelnemen aan de bootcamp rijstvasten-facebook- en appgroep voor het direct stellen van vragen en gerichte coaching en het leren van de vragen en bevindingen van andere.
  • Tijdens de trainingen in April zullen we je inspireren met leuke, gezonde en lekkere recepten.
  • Tijdens de trainingen zal er ruimte zijn voor vragen en het uitspreken van je bevindingen.
  • Je spreekt andere deelnemers en kunt hun motivatie/ ervaringen gebruiken om het voor jezelf écht tot een geslaagde actie/ gedragsverandering te maken.
  • De 3e maand (Juni) zullen we jou tijdens de trainingen blijven motiveren tot het maken van gezonde verantwoorde recepten en zal er ruimte blijven voor een terugkoppeling van de recepten die jullie zelf gemaakt hebben geïnspireerd door de 2 workshops.

Dit alles zodat jij gezond en opgeruimd de vakantie in kunt gaan.

Speciale prijs voor leden van het bootcampbos

Normaal prijs is € 150,-.
Ben jij lid of wordt jij in April lid, dan bieden wij het hele begeleidingsproces inclusief de 2 workshops aan voor € 75,-

Want inzicht krijgen in, gezond en verantwoord bezig zijn is belangrijk voor iedereen!

Aanmelden kan via onderstaand formulier tot 23 maart. Besluit je na 23 maart nog deel te willen nemen, neem dan even telefonisch contact op.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]