Wil je op persoonlijke basis gebruik maken van de kennis, het schitterende terrein en de ervaringen van In-Beweging? Dat kan.

Je kunt bij mij namelijk terecht voor het complete plaatje.

  • Leuke/ uitdagende en doelgerichte trainingen
  • Voeding
  • Houding verbetering
  • Mentale coaching en
  • Andere aan leefstijl gerelateerde zaken (stress, ademhaling, fysieke klachten etc.).

Om in te kunnen schatten wat voor jou allemaal nodig is, doorlopen we een uitgebreide intake.
Aan de hand hiervan zal ik een plan voor je opstellen en je adviseren hoe ik denk dat we jouw doel(en) kunnen bereiken.

Ik werk niet met mensen die “alleen” willen afvallen. Doelen bereiken kan mijns inziens alleen als je daarvoor bereid bent iets te willen veranderen. De structuur in je leven wilt en kunt aanpassen en eventueel voeding die je tot je neemt wilt veranderen.

Ik werk graag voor en met mensen die een oprechte drive tot verbetering voelen en bereid zijn hiervoor te werken. Commitment van beide kanten is belangrijk. Als jij gelooft in het (samen) kunnen halen van jouw doel, dan is het daadwerkelijke halen een kwestie van tijd!

In het personal training traject kan ik je adviseren gebruik te maken van 1 van de andere aangeboden therapieën van In-Beweging. Dit uiteraard als deze jouw doel beter helpen te behalen. Denk hierbij aan verminderen van stijfheden met massages als deze jouw houding bij krachtuitvoeringen in de weg staan, infrarood sauna en de bemer bij verminderd herstel, ontzuren indien je teveel andere lichamelijke ongemakken ervaart en andere bij de link omschreven mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?


Maak een afspraak voor meer informatie en/of een gratis kennismakingsgesprek