Plaats een aanbeveling

[contact-form-7 id=”142″ title=”Aanbeveling”]

Wat zeggen onze klanten:

Angélique

Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Hey Grada,Ik vind bootcamp echt ontzettend leuk. Ik app je hieronder mijn review. Ik zeg niets over het geweldige bos, de leuke sfeer, de lekkere thee na afloop, maar ik denk dat een review sterker overkomt als je je beperkt. Anders vind je “alles leuk” en is het dus niet zo geloofwaardig.Na vele kleine blessures aan SI-gewrichten, hamstrings en peesplaat vond ik het tijd om mijn core stability echt eens te gaan verbeteren. Een beetje huiverig kwam ik bij Grada terecht, dacht dat er alleen maar top-sporters trainden, maar het is echt voor alle niveaus! Grada doet de oefeningen perfect voor, ook hoe het niet moet, en let daarna heel goed op of je ze goed uitvoert. Ze spoort je aan op je eigen niveau. Ik ben nu zo’n 5 maanden bezig en ik ervaar echt vooruitgang

Rik

Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Wat heeft mij doen besluiten om te komen sporten bij het Bootcampbos:

Ik was al een aantal jaar op zoek naar een mogelijkheid om buiten te sporten omdat mijn conditie dramatisch was. Ik wilde niet bij een hardloopgroep en ook niet bij een sportvereniging, het moest vrijblijvend zijn. Op een zaterdag bij de Multimate zag ik een flyer liggen van een open dag bij bootcamp bos Heidehoek. Lekker dichtbij en buiten met gewichten sjouwen en afgebeuld worden.

2. waarom doen we het nog steeds?

De gemoedelijke sfeer en de professionaliteit vind ik erg prettig. Als ik een week minder zin heb om vol gas te gaan dan is dat niet erg. Daarnaast is de hulp bij, en de diversiteit van de oefeningen erg fijn. Een aantal weken de zelfde oefeningen geeft mij de kans om vooruitgang te zien. Dat ik nu de 10k in 53 minuten loop komt door de anderhalf jaar bootcamp.

Kortom, ga zo door!

Tjardien

Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Inmiddels sport ik al een aantal jaren bij Grada en is iedere training weer een feestje.
Natuurlijk denk ik af en toe op dinsdagochtend ook wel eens, ‘ik heb niet zoveel zin’. Druk privé leven, druk werk leven en dan dus ook nog tijd maken om te gaan sporten, maar zoals ik schreef,Grada maakt er iedere les weer iets heel leuks van..de ene keer meer gebaseerd op kracht de volgende keer weer meer conditie.

Genoeg uitdaging, veel afwisseling, aangepast ook op de weersomstandigheden..
En nadien een gezellig kopje koffie met ons allen.. het is een totaal plaatje wat klopt!
Ik hoop samen met mijn sportmaatjes nog vele jaren te mogen bootcampen bij Grada! Zo blijven de verloren kilo’s er af, voel ik mij energiek, en geniet ik met volle teug van bootcamp bos Heidehoek!

Jolanda

Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

3 jaar geleden kreeg ik een knieblessure waardoor hardlopen niet meer ging. Ik was wel in goede conditie en zocht een buitensport waar ik toch lekker fanatiek kon sporten. Die vond ik in het Bootcampbos. Hier heb ik naast dat ik lekker kon sporten ook mijn lichaamshouding kunnen verbeteren waardoor ik nu weer leuke afstanden kan lopen. Ik blijf bij Bootcamp omdat we een erg leuk groepje hebben, de oefeningen uitdagend blijven en misschien omdat Bootcamp ook wel verslavend is.

Patricia

Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

De persoonlijke en intensieve begeleiding heeft mijn doen besluiten lekker bij jou te gaan sporten. Mijn doorgaans altijd aanwezige rugklachten zijn grotendeels weg door versteviging en aandacht voor het spiercorset. Daarbij heeft het buitentrainen iets bijzonders. Door de weerelementen is het soms afzien maar nog vaker is het prachtig en zelfs tijdens intensief sporten is het buiten zijn rustgevend! Geen sportschool meer voor mij!

Sandra

Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Erg professionele begeleiding tijdens het sporten en fit worden. Samen stel je een doel, Grada bekijkt wat je lichaam nodig heeft om dat te bereiken en zorgt ervoor dat je uitgedaagd wordt. Ik heb er erg fijn gesport en ben er een stuk fitter en sneller door geworden!

Rohalt

Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Professionele begeleiding, lekker buiten!

Mariska

Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Fijne sfeer en super goede trainingen!

Chiel

Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Super lekkere trainingen en een geweldige sfeer!!

Geert

Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

in het bos trainen is 10x fijner dan in een benauwde sportzaal.