Nu zowel outdoor als ook indoor mogelijk

Speciale januari en februari aanbieding. Tip: ontzettend leuk om samen met je zoon/ dochter of gezin te doen. Kijk voor meer info op bootcampbos.nl/lente-fit-aanbieding

Gun je lichaam een goede start

Wil je weten wat er mogelijk is met jouw lichaam of heb je een specifiek sportdoel en weet je niet hoe je dat op een verantwoorde en effectieve manier kan halen? Dan kan ik je op de volgende manieren helpen:

  • Geven van een gedegen sportadvies waarmee je zelfstandig verder kan: hiervoor maken we een afspraak waarin ik uitgebreid de tijd neem om jouw wensen en doelen binnen jouw eigen sport goed in beeld te krijgen. Vervolgens maak ik een plan op maat voor je met specifieke oefeningen, trainingsopbouw, voedingsadvies etc. Met dit trainingsplan kun je zelf aan de slag in je eigen sportschool of training locatie. Natuurlijk kun je je vorderingen altijd met mij terugkoppelen als je daar behoefte aan hebt.
  • Volgen van een of meer personal trainingen: heb je een doel maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Dan kan personal trainingen in het bootcampbos een zet in de goede richting op zijn. Ik laat je inzien hoe jouw lichaam functioneert en wat ervoor nodig is om jouw doel te behalen.

Waarom een advies en/of training op maat?

Waarom is een advies of training op maat zo belangrijk? Omdat het belangrijk is om te beseffen vanaf welk punt je start. Vaak wordt er bij het willen halen van een sportdoel teveel gefocust op het einddoel. Dat zie ik regelmatig bij hardlopers, zowel bij beginners als ervaren lopers. Men wil bijvoorbeeld 10 kilometer kunnen hardlopen, en dat het liefst binnen een bepaalde periode. Helaas komt het regelmatig voor dat, meestal op het moment dat iemand net lekker bezig is, er onverwachts een vervelende blessure opduikt. En dat die ondanks rust steeds opnieuw opspeelt.

Kortom: wil je sporten met respect voor je lichaam en jezelf echt fitter en sterker maken, weet dan vanaf welk punt je start en voorkom blessures! Bij een sportadvies of personal training maak ik een analyse van je houding in rust en beweging en bespreken we je achtergrond wat betreft bewegen. Opdat we niet meteen te hoog inzetten.

Basiskracht en rompstabiliteit vormen altijd de basis

Als voormalig triatleet weet ik als geen ander hoe je de voorwaarden moet creëren om je lichaam naar een bepaalde prestatie te brengen, of die nu klein (pijnvrij sporten) of groot is (internationale triatlons lopen). De allerbelangrijkste voorwaarden en daarmee de basis van mijn aanpak liggen in het creëren van een bepaalde basiskracht in je lichaam en goede stabiliteit van je romp. Zonder basiskracht is er geen stabiele houding in je lichaam mogelijk en moet je lichaam op meerdere plaatsen overcompenseren waardoor deze spieren en gewrichten sneller overbelast raken.

Het complete plaatje

In het personal training traject kan ik je ook adviseren gebruik te maken van een van de andere aangeboden therapieën van In-Beweging. Denk hierbij aan het volgen van trainingen in het bootcampbos, het verminderen van stijfheden met massages als deze jouw houding bij krachtuitvoeringen in de weg staan. Ook kan ik je adviseren met betrekking tot voeding (zie massages en hersteltherapie).

Heb je lichaam lief!

Ik werk graag voor en met mensen die een oprechte drive tot verbetering voelen en bereid zijn hiervoor te werken. Commitment van beide kanten is belangrijk. Als jij gelooft in het (samen) kunnen halen van jouw doel, dan is het daadwerkelijke halen een kwestie van tijd! Kortom: heb jouw lichaam lief en gun het ook de tijd om aan de trainingen te wennen.

Bekijk hier de tarieven voor sportadvies en personal trainingen. Wil je meer weten of een afspraak plannen om kennis te maken? Bel, mail of stuur me een appje (06 28330132).

Telefoon nummer
Naam
Adres
Postcode, Plaats