Site Loader
Garvelinkweg 2a, Zelhem

Start in Januari of februari en ontvang gedurende 4 maanden Personal Trainingen of een vrienden persoonlijke training voor maar €180,- pm. Dat is €45,- per Personal Training of €180,- gedeeld door het aantal vrienden waarmee je komt sporten. Een absolute top prijs!

De eerste maand

Staat in het teken van leren van oefeningen, mogelijkheden en elkaar. De trainingsdruk houden we nog wat laag. Zo heb je tijd om alles een keer te ervaren, hebben we ruim voldoende aandacht voor goede uitvoeringen en kan ik jou/ jullie leren kennen.

De 2e en aansluitende maanden gaan we de intensiteit verhogen en oefenvormen complexer maken. Om zo natuurlijk mogelijk fit te worden. Gebruik makend van eigen lichaamsgewicht, klein fitness materiaal welke je ook zelf voor een extra thuistraining kunt aanschaffen en zwaardere gewichten.

Tijdens de trainingen inspireer ik je met indoor en outdoor trainen en hoe gebruik van de omgeving te maken.

Bij fit worden hoort ook aandacht voor detoxen van bindweefsel en lever

Daarom in de eerste maand inspirerende & ondersteunende voedings- en sap tips die je helpen jezelf inwendig een boost te geven voor een optimaal fit resultaat. Dus naast spierkracht en conditie verbetering zetten we ook in op Detoxen!

Echt helemaal topfit worden? Maak voor € 10,- extra per training gebruik van de health mate infrarood sauna (detoxen bindweefsel) en Bemer (openen van je haarvaten)

Stevig gesport – stramme spieren – Massage nodig?

Ook daarvoor ben je bij het bootcampbos aan het juiste adres. Je ontvangt bij deze actie ook nog eens 15% korting op een uur massage.

Kom ook natuurlijk trainen en ontdek de veelzijdigheid van het bootcampbos.

We zetten in op cyclische van enkele weken dezelfde training gevolgd door een nieuwe setting met vervolg oefeningen. Wie weet gaan we eenmaal aangekomen in de lente ook wel een keer het mooie buitengebied in.

Na 4 maanden …

Post Author: bootcampbos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *